Webdesign bureau voor ZZP en MKB
Door: Quint Engel
Op: 7 juli 2015

pri-management.com

Opdracht: Design, ontwikkeling en publicatie
Techniek: WordPress CMS

website pri management

PRI Management BV richt zich op bedrijven die tijdelijk ondersteuning zoeken bij het managen van een project, programma of bij het uitvoeren van interim management op het gebied van IT en / of supply chain management. In alle gevallen zijn dat opdrachten, waarbij structurele verbetering gezocht wordt in  het intern realiseren van de externe commitments. Daarbij is het onze insteek om zo snel mogelijk een organisatie achter te laten die zelfstandig het proces van blijvende verbetering en aanpassing aan externe omstandigheden kan uitvoeren.

PRI Management BV biedt deze diensten aan op basis van meer dan 25 jaar ervaring en vooral een kritische blik gedurende de opdracht op alle activiteiten die uiteindelijk de gewenste toegevoegde waarde moeten leveren.

Dit wordt ondersteund door een ‘high ability to execute’. Het is tenslotte alleen het resultaat dat uiteindelijk telt. PRI Management BV biedt u daarom naast het managen van de processen, verwachtingen, de belangen en de belanghebbenden ook het leiderschap binnen het door u gewenste verandertraject.

Bel mij terug