Webdesign bureau voor ZZP en MKB

Webdesign bureau Den Haag

Ben je op zoek naar een gerenommeerd webdesign bureau in Den Haag? Laat jouw nieuwe website maken door een professionele webbouwer in de omgeving van ‘s-Gravenhage en kies voor Webdesign Westland! Wij zijn no-nonsense webdevelopers met ruim 12 jaar ervaring. Wij kennen onze klanten persoonlijk en zijn sterk in het vertalen van jouw wensen, ideeën en hersenspinsels in een verrassend, overzichtelijk, uniek en doeltreffend webdesign. Met jouw doelen en doelgroep helder op ons netvlies bouwen we websites zoals ze bedoeld zijn!

Website laten maken in Den Haag

Ohhh, ohhh Den Haag….

Den Haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland, die ongeveer 500 000 inwoners telt. De officiële naam is ‘s-Gravenhage, maar het wordt in de volksmond Den Haag genoemd.

Het moderne centrum van Den Haag is een eclectische combinatie van veel 19e-eeuwse woningen, een voormalig koninklijk paleis en een 500 meter hoge watertoren. De stad is ook de thuisbasis van een van ’s lands oudstemusea, het Mauritshuis. De collectie schilderijen van Johannes Vermeer is er ondergebracht.

Den Haag is een belangrijke toeristische bestemming in Nederland, vanwege de aantrekkelijke architectuur en het dynamische culturele leven. De stad heeft een ook belangrijke internationale rol omdat er veel bedrijven zijn gevestigd. Verschillende internationale organisaties zitten met hun hoofdkantoor in Den Haag, zoals Europol, het IAEA en het Internationaal Strafhof. Uiteaard zijn er ook meerdere webdesign bureaus gevestigd in Den Haag.

Webdesign bedrijf in Den Haag nodig?

Om een goed webdesign bedrijf Den Haag te vinden, zal je eerst helder moeten hebben wat je met je website wilt bereiken en welke functies en mogelijkheden de site minimaal moet bevatten.

Zodra je een globaal beeld hebt van de nieuwe website hebt, gaat je op zoek naar bureaus die in aansluiten bij jouw wensen, behoeften en randvoorwaarden. Je kunt uiteraard op Google zoeken, maar ook de plaatselijke kamer van koophandel kan ook een lijst bijhouden van webbedrijven in Den Haag.

De volgende stap is het bekijken van de eigen websites van de diverse bureau: welke spreekt je meeste aan? Bekijk ook de “Over ons” pagina en blader eens door het portfolio heen. Bedenk na deze onderzoeksfase een aantal vragen die je graag aan potentiële bureaus wilt stellen. Een goede lijst zal vragen bevatten als: hebben ze ervaring met sites van vergelijkbare grootte of complexiteit? Hebben ze referenties van tevreden klanten? Wat is hun geschatte tijdspanne voor het realiseren van de nieuwe website. Bieden zij extra diensten aan zoals hosting of bijvoorbeeld emailmarketing? Kunnen ze je helpen met wervende teksten en het verdere content management.

Werkwijze webdesign bureau

Een website maken is een veelzijdig proces. De eerste stap is het begrijpen van onze klant: het bedrijf, de gestelde doelen, eisen en randvoorwaarden. Daarna gaan we over tot het analyseren en definiëren van de globale structuur en de benodigde functionaliteit(en).

Na deze eerste fase gaan we aan de slag met het creatieve proces en ontwikkelen wij een eerste demo, een visuele voorstelling van het website ontwerp. Hier kan de klant zijn of haar opmerkingen op loslaten en na goedkeuring van de klant wordt gestart met de daadwerkelijke ontwikkeling van de nieuwe website. Gedurende het ontwikkelingproces kan je bij Webdesign Westland als klant meekijken met de voortgang via een speciaal voor de klant aangemaakt domein. Zo kan je de voortgang op de voet volgen en kunnen we op tijd corrigeren indien gewenst.

Daarna volgt een korte testfase. We controleren de verschillende functionaliteiten, we checken de responsiviteit op de diverse schermformaten en lopen door de website heen. Het is een onmisbare stap naar een perfect eindresultaat! Na definitieve goedkeuring van de klant plaatsen we in de laatste stap de website online.

Prijzen website laten maken Den Haag

Website zelf maken

€ 0,-

Ga zelf aan de slag met onze gratis online training voor het maken van jouw eigen professionele website. In een uitgebreide video training nemen we je stap voor stap mee van installatie tot realisatie. Kom je er even niet uit dan helpen we elkaar!

Website laten maken

vanaf € 1099,-

Een professionele website laten maken? Je zoekt een partner waaraan je het ontwikkelen van je nieuwe website kunt uitbesteden. Webdesign Westland regelt het van A tot Z zodat jij jezelf kunt focussen op je eigen business.

SEO optimalisatie

vanaf € 99,-

We gaan je website optimaliseren voor meer resultaat. We maken je website beter vindbaar in Google met behulp van zoekmachine optimalisatie en richten pagina’s zo in dat bezoekers ook daadwerkelijk overgaan tot actie!

Responsive website - webdesign bureau Den Haag

WordPress website laten maken bij ons webdesign bureau in Den Haag.

Met ons webdesign bedrijf aan de rand van Den Haag ontwikkelen we website met het WordPress CMS.

Betaalbaar webdesign

WordPress heeft voor u als klant veel voordelen. Door gebruik te maken van dit CMS kunnen we websites enorm scherp aanbieden. WordPress is namelijk ‘open-source’ en gratis te downloaden. Jij betaald dus alleen voor de tijd die het kost om de website te bouwen en niet voor een software pakket of andere ingewikkelde licentiekosten.

SEO vriendelijke website

Een ander groot voordeel van WordPress is dat het een uitstekende basis biedt voor je vindbaarheid in zoekmachines als Google. Je kunt hier zelf mee aan de slag gaan met behulp van onze ‘DIY SEO training’ maar uiteraard kunnen onze inhouse SEO specialisten dit werk ook voor je uit handen nemen. Als webdesign bureau in Den Haag zijn we zeer veelzijdig.

Responsive website

WordPress bied daarnaast een perfecte basis voor een responsive webdesign. Een responsive design betekent dat uw website zich automatisch aanpast aan de schermgrootte van elk mobiel toestel. Bijvoorbeeld als u er artikelen op wilt lezen (bijv. smartphones, tablets of zelfs laptops).

Zelf je website beheren

Daarnaast is WordPres bestempeld tot het meest gebruiksvriendelijke CMS. WordPress heeft niet voor niets verreweg het grootste marktaandeel van alle CMS systemen. Onze webdesigner in Den Haag is dan ook helemaal gespecialiseerd in dit CMS. Met duidelijke instructievideo’s leren we jouw na oplevering hoe je gemakkelijk zelf teksten, afbeeldingen en andere content zelf kunt aanpassen. Dit werk liever uitbesteden aan een webdesign bureau in Den Haag? Geen probleem, wij zijn er voor je!

 Op zoek naar een webdesign bureau in Den Haag?
Laten we kennis maken!

Wil je een website laten bouwen door een professioneel webdesign bureau in Den Haag? Een bedrijf met ervaring en bewezen resultaten? Bel dan met Webdesign Westland voor een vrijblijvend gesprek of een offerte! Voor een website zoals die bedoeld is kan je het beste terecht bij één van onze webdesigners uit ‘s-Gravenhage. Bel ons op 0174 76 16 76, via de e-mail op info@webdesign-westland.nl of middels het contactformulier. Ons webdesign bureau in Den Haag gaat graag voor je aan de slag.

Webdesign bureau Westland ontwikkeld websites voor ZZP'ers en het MKB

Webdesign Westland werkt voor klanten door heel Nederland en Belgie maar is voornamelijk actief in regio Den Haag.

Bel mij terug