Webdesign bureau voor ZZP en MKB

Webdesign bureau De Lier

Ben je op zoek naar een webdesign bureau in De Lier? Dan ben je bij de webdesigners van Webdesign Westland aan het juiste adres. Laat jouw nieuwe website maken door een professionele webdesign bedrijf in de omgeving van De Lier! Wij zijn een bureau met een no-nonsense instelling en ruim 12 jaar ervaring. Wij kennen onze klanten persoonlijk en zijn sterk in het vertalen van jouw wensen, ideeën en hersenspinsels in een verrassend, overzichtelijk, uniek en doeltreffend webdesign. Met jouw doelen en doelgroep helder op ons netvlies bouwen we websites zoals ze bedoeld zijn!

Greenhouse | Webdesign bureau De Lier

De Lier, gemeente Westland

De gemeente Westland is een gemeente in de provincie Zuid-Holland en telt ongeveer 75.000 inwoners. De gemeente Westland omvat de volgende o.a. de volgende plaatsen: Naaldwijk, Wateringen, Poeldijk en De Lier.

Het dorp De Lier ligt in het centrale deel van de gemeente Westland. Het is genoemd naar de rivier de Lije. De oudere naam voor deze plaats was Leerbroek. Dit dorp ontwikkelde zich rond 1500 na Chr. Rond 1600 na Chr. waren er al drie molens gebouwd op rivier de Lije, waardoor meer mensen hier kwamen wonen. In 1985 waren er nog resten van een gracht die een soort gebouw omringde vandie periode. In 1626 werd in dit dorp een kerk gebouwd. De belangrijkste industrieën in het begin van de 19e eeuw waren de textielfabrieken en de bouwnijverheid.

Het Zuid-Hollandse De Lier grenst in het westen aan Naaldwijk, in het noordoosten aan Schipluiden en in het zuidoosten aan Maasland. De grens in het noordwesten valt samen met de waterloop Zwethkanaal en Kromme Zweth.

Webdesigner in De Lier nodig?

Om een goed webdesign bedrijf De Lier te vinden, zal je eerst voor jezelf duidelijk moeten krijgen wat je precies wilt met je nieuwe website. Wie is je doelgroep, wat wil je met je nieuwe website bereiken, welke functies heeft je nieuwe website nodig, moet er een Social Media intergratie komen en noem maar op.

Zodra je weet wat de aanleiding is voor de nieuwe website en welke verwachtingen je hebt, ga je zoeken naar bedrijven die aansluiten bij jouw wensen, behoeften en randvoorwaarden. Je kunt uiteraard op Google zoeken, maar ook binnen je eigen netwerk informeren of die ervaringen hebben met webdesign bedrijven uit De Lier.

Het is altijd goed om ook eens de websites van de bureau’s zelf te bekijken. Welke website spreekt je aan? Lees ook de “Over ons” pagina en bekijk de projecten die ze hebben uitgevoerd. Zet voor jezelf een aantal vragen op papier zodat je deze kunt stellen als je om tafel zit met potentiele webdesigners. 

Niet zomaar een webdesigner

Een website maken is een veelzijdig proces. Je wilt natuurlijk het maximale resultaat uit je investering. De eerste stap is daarom ook het duidelijk in kaart brengen van de wensen van de onze klant, het bedrijf, de gestelde doelen, eisen en randvoorwaarden.

Daarna gaan we over tot het analyseren en definiëren van de globale structuur en de benodigde functionaliteit(en), gevold door het ontwikkelen van een eerste demo website. Na feedback op deze eerste demo starten onze webbouwers met de échte bouw van de website. Als klant kan je de voortgang live volgen via een speciale url. Als de website klaar is en alles is naar wens dan zetten we de website live op het eigen domein van de klant.

Wij maken niet zomaar een website. We hebben ruim 12 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en streven er naar om iedere dag een klein beetje beter te worden. Alle opgedane kennis en ervaring gebruiken we dag in dag bij het ontwikkelen van websites voor onze klanten. Vol passie ontwikkelen wij websites waar we trots op zijn en voor de volle 100% achter kunnen staan.

Prijzen website laten maken De Lier

Website zelf maken

€ 0,-

Ga zelf aan de slag met onze gratis online training voor het maken van jouw eigen professionele website. In een uitgebreide video training nemen we je stap voor stap mee van installatie tot realisatie. Kom je er even niet uit dan helpen we elkaar!

Website laten maken

vanaf € 1099,-

Een professionele website laten maken? Je zoekt een partner waaraan je het ontwikkelen van je nieuwe website kunt uitbesteden. Webdesign Westland regelt het van A tot Z zodat jij jezelf kunt focussen op je eigen business.

SEO optimalisatie

vanaf € 99,-

We gaan je website optimaliseren voor meer resultaat. We maken je website beter vindbaar in Google met behulp van zoekmachine optimalisatie en richten pagina’s zo in dat bezoekers ook daadwerkelijk overgaan tot actie!

Webdesign bedrijf De Lier | Webdesign Westland, het webdesignbureau van De Lier en omstreken

WordPress website laten maken door webdesigners uit De Lier.

Met ons webdesign bedrijf aan de rand van De Lier ontwikkelen we website met het WordPress CMS. WordPress heeft voor veel voordelen.

SEO vriendelijke website

WordPress is een uitstekend platform voor een website die goed vindbaarheid is in de zoekmachines. Je kunt zelf aan de slag gaan met SEO met behulp van onze eigen ‘SEO training’ maar uiteraard kan Webdesign Westland dit ook voor je doen. Als webdesign bureau in De Lier zijn we zeer veelzijdig.

Zelf je website beheren

Daarnaast is WordPres het meest gebruiksvriendelijke CMS met het grootste marktaandeel. Onze webbouwers in De Lier zijn helemaal gespecialiseerd in WordPress en bouwen enkel met dit CMS. Met duidelijke online training video’s laten we jou zien hoe je zelf content kunt op je kunt aanpassen zoals afbeeldingen, teksten en bijvoorbeeld bestanden. Luever door onze web specialisten in De Lier laten doen? Geen probleem, wij zijn er voor je!

Betaalbaar webdesign

WordPress is ‘open-source’ en dus gratis te gebruiken. Op wordpress.org kan je dit CMS gewoon gratis downloaden. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten voor jou als klant. Jij betaald namelijk alleen voor de tijd die het kost om de website te ontwikklen en niet voor een software of andere licentiekosten.

Responsive website

WordPress is daarnaast super geschikt voor responsive webdesign. Een responsive website betekent dat het webdesign zich automatisch aanpast aan het schermformaat van elk apparaat. Een must in deze tijd waar websites ook veel op tablets en op mobiels wordt bekeken.

 

Webdesign bureau in De Lier nodig?
Laten we kennis maken!

Wil je een professionel website laten ontwikkelen door een webdesigner in De Lier? Een bureau met een no-nonsense instelling en inhouse specialisten? Bel dan met Webdesign Westland voor een vrijblijvend gesprek of een offerte! Voor een website zoals die bedoeld is kan je het beste terecht bij één van onze webdesigners uit De Lier. Bel ons op 0174 76 16 76, via de e-mail op info@webdesign-westland.nl of middels het contactformulier. Ons webdesign bureau in De Lier gaat graag voor je aan de slag.

Webdesign bureau Westland ontwikkeld websites voor ZZP'ers en het MKB

Webdesign Westland werkt voor klanten door heel Nederland en Belgie maar is voornamelijk actief in regio Den Haag.

Bel mij terug