Webdesign bureau voor ZZP en MKB

Webdesign bureau Wateringen

Een webdesign bureau nodig in Wateringen? Dan zit je bij Webdesign Westland helemaal goed. Je nieuwe professionele website laten bouwen door een webdesigner in de buurt van Wateringen! Een no-nonsense bedrijf met ruim 12 jaar ervaring. Webdesign bedrijf Westland kent haar klanten persoonlijk en munt uit in het vertalen van jouw wensen, ideeën en hersenspinsels in een fris en verrassende nieuwe website. Met de doelen en doelgroep helder op ons netvlies maken we websites zoals ze bedoeld zijn!

webdesign bureau Wateringen

Wateringen, gemeente Westland

Wateringen is een plaats met ruim 16.000 inwoners in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De bebouwde kom van Wateringen heeft een oppervlakte van 1,31 km² en telt 5.510 woningen. Wateringen is onderdeel van de gemeente Westland.

Tot het einde van het jaar 2003 vormde de plaats Wateringen samen met Kwintsheul de gemeente Wateringen. Vanaf 1 januari 2004 vormt Wateringen samen met de voormalige gemeenten Naaldwijk, ‘s-Gravenzande, De Lier en Monster de nieuwe gemeente Westland door de gemeentelijke herindeling Westland.

De Haagse Vinex-wijk Wateringse Veld grenst aan Wateringen en is gebouwd op voormalig gebied van de gemeente Wateringen dat in 1994 door de gemeente Den Haag geannexeerd is.

Webdesign bedrijf in Wateringen

Voordat je een webdesign bedrijf Wateringen gaat zoeken, moet je eerst uitzoeken wat je wilt bereiken met je nieuwe website. Wie is je doelgroep, wat zijn je verwachtingen, welke functionaliteiten moet je website hebben en wat moet er minimaal op je website staan.

Zodra je jouw wensen en behoeften duidelijk in beeld hebt, ga je zoeken naar een webbouwer die deze om kan zetten in een aansluitende website. Je kunt uiteraard op Google zoeken, maar ook binnen je eigen netwerk informeren of die ervaringen hebben met webdesign bedrijven uit Wateringen.

Bekijk ook de eigen website van de webdesigner die jouw website gaat ontwikkelen. Wat website spreekt je aan? Bekijk bijvoorbeeld ook de “Over ons” pagina voor wat meer achtergond informatie over het bedrijf. Uiteraard kan ook het portfolio een goede indruk geven vzn de style en de ervaring van de webdesigners.

De beste webdesigners

Een website maken is niet iets wat je dagelijks doet. Je wilt natuurlijk wel het maximale resultaat behalen met je nieuwe website. De eerste stap is daarom ook het duidelijk in kaart brengen van je wensen, het bedrijf, de gestelde doelen, eisen en andere voorwaarden zoals je budget.

Daarna gaan we analyseren en definiëren van de globale structuur, gevold door het ontwikkelen van een eerste concept website. Na feedback op dit eerste concept starten onze webdesigners met het ontwikkelen van de website. Als klant kan je de voortgang live volgen via een speciale url. Als de website klaar is en alles is naar wens dan zetten we de website online op de domeinnaam van de klant.

Wij bouwen niet zomaar een gemiddelde website. We hebben meer dan 12 jaar ervaring in het bouwen van websites en streven er naar om iedere dag een klein beetje beter te worden. Alle opgedane kennis en ervaring gebruiken we dag in dag bij het ontwikkelen van websites voor onze klanten. Vol passie ontwikkelen wij websites waar we trots op zijn en voor de volle 100% achter kunnen staan.

Prijzen webdesign Wateringen

Website zelf maken

€ 0,-

Ga zelf aan de slag met onze gratis online training voor het maken van jouw eigen professionele website. In een uitgebreide video training nemen we je stap voor stap mee van installatie tot realisatie. Kom je er even niet uit dan helpen we elkaar!

Website laten maken

vanaf € 1099,-

Een professionele website laten maken? Je zoekt een partner waaraan je het ontwikkelen van je nieuwe website kunt uitbesteden. Webdesign Westland regelt het van A tot Z zodat jij jezelf kunt focussen op je eigen business.

SEO optimalisatie

vanaf € 99,-

We gaan je website optimaliseren voor meer resultaat. We maken je website beter vindbaar in Google met behulp van zoekmachine optimalisatie en richten pagina’s zo in dat bezoekers ook daadwerkelijk overgaan tot actie!

Webdesign bedrijf in Wateringen Voordat je een webdesign bedrijf Wateringen gaat zoeken, moet je eerst uitzoeken wat je wilt bereiken met je nieuwe website.

Website laten maken met WordPress CMS door webdesigners uit Wateringen.

Met ons webdesign bedrijf aan de rand van Wateringen bouwen we websites met het WordPress CMS. WordPress heeft veel voordelen voor onze klanten.

Schaalbare website

WordPress is een super schaalbaar platform en kan perfect met je bedrijf meegroeien. Uiteraard is een WordPress website responsive waardoor het webdesign zich automatisch aanpast aan het schermformaat van elk apparaat. Een must in deze tijd waar websites ook veel op tablets en op mobiels wordt bekeken.

SEO vriendelijke website

WordPress is een uitstekend platform voor een website die goed vindbaarheid is in de zoekmachines. Je kunt zelf aan de slag gaan met SEO met behulp van onze eigen ‘SEO training’ maar uiteraard kan Webdesign Westland dit ook voor je doen. Als webdesign bureau in De Lier zijn we zeer veelzijdig.

Betaalbaar webdesign

WordPress is ‘open-source’ en dus gratis te gebruiken. Op wordpress.org kan je dit CMS gewoon gratis downloaden. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten voor jou als klant. Jij betaald namelijk alleen voor de tijd die het kost om de website te ontwikklen en niet voor een software of andere licentiekosten.

Zelf je website beheren

Daarnaast is WordPres het meest gebruiksvriendelijke CMS met het grootste marktaandeel. Onze webbouwers in De Lier zijn helemaal gespecialiseerd in WordPress en bouwen enkel met dit CMS. Met duidelijke online training video’s laten we jou zien hoe je zelf content kunt op je kunt aanpassen zoals afbeeldingen, teksten en bijvoorbeeld bestanden. Luever door onze web specialisten in De Lier laten doen? Geen probleem, wij zijn er voor je!

Webdesign bureau in Wateringen nodig?
Laten we kennis maken!

Wil je een professionele website laten maken door een webbouwer in Wateringen? Een bedrijf met een no-nonsense instelling en inhouse specialisten? Bel dan met Webdesign Westland voor een vrijblijvend gesprek of een offerte! Voor een website zoals die bedoeld is kan je het beste terecht bij één van onze webdesigners uit Wateringen. Bel ons op 0174 76 16 76, via de e-mail op info@webdesign-westland.nl of middels het contactformulier. Ons webdesign bureau in Wateringen gaat graag voor je aan de slag.

Webdesign bureau Westland ontwikkeld websites voor ZZP'ers en het MKB

Webdesign Westland werkt voor klanten door heel Nederland en Belgie maar is voornamelijk actief in regio Den Haag.

Bel mij terug