Webdesign bureau voor ZZP en MKB

Online Marketing

Meer bezoekers & Meer klanten

Wat is online marketing?

Wikipedia zegt er het volgende over: online “Een computer of computergebruiker is online wanneer deze een actieve internetverbinding heeft en daarmee andere computers en gebruikers kan benaderen of door deze benaderd kan worden” marketing “alles wat een bedrijf doet om de verkoop van producten of diensten te bevorderen” Kortom….. meer resultaat uit je business halen door gebruik te maken van mensen met een actieve internetverbinding. Vandaag de dag is dit een hele grote groep, dit biedt kansen voor jou als ondernemer.

Je doelgroep bereiken

Een website is allang niet meer het online visitekaartje wat het 10 jaar geleden was. Internet speelt een belangrijke rol in ons leven en we zijn met technieken als 4G 24/7 connected. Emailen, foto’s appen, surfen of facebooken. We doen het bijna allemaal en…. “on daily basis”! Het aantal internetgebruikers in Nederland is de afgelopen jaren flink toegenomen. Volgens cijfers van Google gebruikt in 2012 ruim 92 procent van de Nederlandse bevolking het internet. In het trendrapport internetgebruik van 2012 komt naar voren dat 86 procent van alle internetters dagelijks of bijna iedere dag online is.

internetgebruikers_2012- online marketing westland

Bron: www.google.nl (klik op de afbeelding voor hele artikel)

Nagenoeg iedereen in Nederland is dus dagelijks ‘online’. Door het toepassen van online marketing kan je jouw doelgroep bereiken en meer resultaat uit je business halen. Online marketing westland, u bedrijf beter vindbaar in het westland? Wij helpen u graag verder!

Hoe werkt online marketing?

In mijn ogen bestaat online marketing uit 2 onderdelen: 1. Bezoekers naar je website trekken 2. Optimaliseren van je conversieratio Je kan nog zoveel bezoekers hebben, maar zonder conversie haal je er geen resultaat uit. Eigenlijk is conversie nog belangrijker als bezoekers naar je website trekken. Beter 10 bezoekers met 10% conversie, dan 100.000 bezoekers zonder conversie. Richt je aandacht dus niet alleen op bezoekersaantallen, maar stel doelen en meet conversie. Probeer een goede balans te vinden tussen het trekken van meer bezoekers en het verbeteren van je conversieratio. Je website is een marketingcommunicatie middel om je doelgroep te bereiken. Je trekt elke dag nieuwe bezoekers naar je website en probeert deze om te zetten naar resultaten. Zie je website als het centrale middel en gebruik online technieken om er meer bezoekers naar toe te trekken. Online instrumenten die je hierbij in kan zetten zijn bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie, email marketing, affiliate marketing, social media en video marketing.

Online marketing Westland, het gaat om resultaat

Door te brainstormen over je business, doelen te stellen en je te ondersteunen bij het toepassen van internet marketing helpen we je meer resultaat uit je website te halen? Het CMS WordPress (waar wij in ontwikkelen) biedt een ideale basis voor het toepassen van internet marketing. Wil jij meer resultaat halen uit je WordPress website? Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

Google Online Marketing Certificering

Bel mij terug