Webdesign bureau voor ZZP en MKB

ZELF JE EIGEN WEBSITE MAKEN

COMPLETE ONLINE VIDEO TRAINING, HELEMAAL GRATIS

Zelf je eigen website maken voor € 0,-

Tijd voor een nieuwe website? Maak zelf een professionele website met deze gratis online video training. Je kan je website gemakkelijk zelf beheren waardoor je super flexibel bent. De online training is helemaal gratis. Natuurlijk zul je wel wat tijd moeten investeren om daadwerkelijk een website online te krijgen. De hoeveelheid benodigde tijd hangt van veel factoren af, maar als je er een weekend goed voor gaat zitten kan je al een eind komen,

  • Je eigen website maken met deze complete online training
  • Op basis van zoekmachine- en gebruiksvriendelijk CMS WordPress
  • Zelf een ontwerp (thema) kiezen
  • Zelf alle content toevoegen en je website beheren
  • Super flexibel zijn
  • De touwtjes zelf in handen hebben
Wordpress video training eigen website maken

Uitgebreide videotraining

Leer het maximale uit je site halen

Alle vrijheid met een flexibele website

Alle vrijheid

Gemakkelijk zelf beheren

Ondersteuning bij het maken van je eigen WordPress website

Geen kleine lettertjes

Geen addertjes onder het gras

Een uitgebreide video training

Met behulp van een uitgebreide video training leer je jouw website nog beter te beheren en super efficiënt in te richten. In duidelijke video instructies wordt alles stap voor stap uitgelegd. Loop je toch vast? Geen probleem, je staat er niet alleen voor! WordPress & online marketing specialisten staan klaar om je te helpen. Gegarandeerd response binnen 24 uur!

1

Installatie

WordPress installatie & configuratie

2

Basis

De basis van WordPress

3

Structuur & Design

Kies een aantrekkelijk design

4

Content toevoegen

Toevoegen van inhoud aan je website

5

Gebruikers

Gebruikers & Rollen

6

Overige

Overige aandachtspunten

7

Onderhoud

Onderhoud uitvoeren aan je website

“Ja, ik wil zelf een website maken”

Complete online videotraining

€ 0,-

Vul onderstaand je gegevens in en krijg direct toegang

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met onze privacyverklaring en de opslag en verwerking van jouw gegevens door webdesign-westland.nl

6 + 1 =

Veelgestelde vragen

Helemaal gratis?

Ja zeker! Deze video training is helemaal gratis en verplicht je tot helemaal niets! Geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras! Uiteraard heb je wel een domeinnaam en hosting nodig om je website online te krijgen. Dit kunnen wij je aanbieden vanaf € 10,- per maand, maar mag je natuurlijk ook zelf verzorgen.

Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken?

Ja zeker! Deze training is exclusief hosting en domeinnaam. De software (WordPress) installeer je op je eigen hosting pakket en is alleen te gebruiken met je eigen domeinnaam. Dit kunnen wij je aanbieden vanaf € 10,- per maand, maar mag je natuurlijk ook zelf verzorgen.

Kan ik de inhoud van mijn huidige website overzetten?

Dat hangt helemaal af van de software waarmee je huidige website is ontwikkeld. Dit systeem draait op WordPress. Heb je een WordPress website dat is de inhoud eenvoudig over te zetten. Voor sommige andere Content Management Systemen bestaan er ook mogelijkheden om content over te zetten. Wij kunnen hierbij assisteren, maar rekenen hiervoor wel een meerprijs. Waar je wel even op moet letten is eventuele maatwerk functionaliteit die op je huidige website draait. Informeer, indien nodig eerst even of dit mogelijk te integreren is.

Voor welke branche is dit interessant?

Eigenlijk maakt het niet uit in welke branche je zit. Deze video training is binnen iedere branche te gebruiken. 

Kan ik de software ook gebruiken voor een webshop?

Het systeem (o.b.v. WordPress) biedt een prima basis voor de realisatie van een webwinkel. Echter is deze video training bestemd voor het ontwikkelen van websites. Er draaien duizenden webshops op WordPress, echter bieden wij daar geen ondersteuning voor binnen deze videotraining. Wij adviseren ook altijd om een webshop los te koppelen van een website, aangezien de doelen nogal uiteenlopen.

Ben ik verplicht een contract af te nemen?

Naast de video training heb je een domeinnaam en serverruimte nodig. Je bent  niet verplicht om dit bij ons af te nemen, al is dat wel lekker makkelijk. Wij bieden super snelle hosting, inclusief ssl certificaat en een domeinnaam aan vanaf € 10,- ex. per maand. 

Aan verplichtingen hebben wij een hekel. Je moet je niet verplicht voelen iets te doen of verplicht ergens aan vast zitten. Dus nee, je bent niet verplicht bij ons een contract af te nemen voor de hosting. 

Bel mij terug