Webdesign bureau voor ZZP en MKB

ZAKELIJKE WEBSITE PAKKETTEN

Zakelijke website laten maken die helemaal aansluit bij jouw bedrijf?

Pakketten & Prijzen

Zakelijke website laten maken

Een zakelijke website laten maken? Webdesign Westland is een kleinschalig webdesign bureau met een no-nonsense instelling. We ontwerpen, ontwikkelen, hosten en onderhouden zakelijke websites voor MKB bedrijven en ZZP’ers. We houden van duidelijke en transparante afspraken zonder verassingen achteraf! Daarom houden we het graag simpel en overzichtelijk. En dat werkt prettig, zowel voor ons, als voor onze klanten, als voor de website bezoekers van onze klanten. Lees meer over onze Werkwijze voor het ontwikkelen van websites.

Webdesign Westland maakt professionele websites die er super straks uit zien, goed werken op mobiel, tablet & pc, de nodige functionaliteiten in huis hebben en geoptimaliseerd zijn voor Google. Wij bouwen websites in het WordPress CMS. Hierdoor kan je jouw website gemakkelijk zelf beheren waardoor je super flexibel bent.

N

Voor jou = van jouw!

Jij bent volledig eigenaar

N

Zelf beheren

Eenvoudig zelf te beheren

N

De beste techniek

Alleen de beste techniek

N

Responsive

Geschikt voor alle apparaten

N

Super schaalbaar

Een website die mee kan groeien

N

Zoekmachinevriendelijk

Google is onze beste vriend

N

Met trots gemaakt

Website maken vinden wij écht tof!

Niet zomaar een zakelijke website

Wij maken niet zomaar een website. We hebben ruim 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites en streven er naar om iedere dag een klein beetje beter te worden. Alle opgedane kennis en ervaring gebruiken we dag in dag bij het ontwikkelen van websites voor onze klanten. Vol passie ontwikkelen wij websites waar we trots op zijn en voor de volle 100% achter kunnen staan.

Meer dan een website

100% Schaalbaar met de flexibiliteit om te groeien

Al onze websites worden standaard geleverd met 38 modules zodat je helemaal klaar bent voor de toekomst.

Een video toevoegen? Een fotoslider of klantreview plaatsen? Met 38 functionele modules breidt je jouw website gemakkelijk uit op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. In uitgebreide instructievideo’s laten we je precies zien hoe dit werkt.

Toch liever uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook! Met een website van Webdesign Westland haal je alle flexibiliteit in huis en verrijk je jezelf met een website die 100% schaalbaar is en perfect met je business mee kan groeien.

ÉCHT KLAAR VOOR DE TOEKOMST

ÉCHT DE BESTE TECHNIEK

Het beste CMS ter wereld

Je wilt toch ook alleen het beste van het beste?

We ontwikkelen onze websites met het beste CMS ter wereld, namelijk het WordPress CMS. CMS staat voor Content Management Systeem, kortweg een gebruiksvriendelijke manier om de inhoud van je website te beheren.

In 2019 zijn 35% van alle websites op het internet gebouwd met WordPress, dit is een marktaandeel van 62% van alle Content Management Systemen.

Niet alleen hobby websites worden gebouwd met WordPress. In de Quantcast Top 10K lijst, een lijst met de 10.000 meest bezochte websites op internet heeft  WordPress zelfs een marktaandeel van 38,03%!

Veilig, snel & betrouwbaar

Je wilt geen schade oplopen door een onveilige website

Het beste CMS ter wereld, maar dan nog beter! Wij hebben extra aandacht besteed aan veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid. Kortom; een zorgeloze zakelijke website!

We ontwikkelen niet zomaar een WordPress website maar zorgen ervoor dat deze met PREMIUM plugins ook nog eens helemaal dichtgetimmerd zit voor kwaadwillenden.Naast beveiliging besteden we aandacht aan snelheid optimalisatie en betrouwbaarheid. We monitoren je website 24/7 en brengen je op de hoogte bij beveiligingsproblemen.

ÉCHT VEILIG & BETROUWBAAR

ÉCHT DE BESTE SUPPORT

Altijd de beste support

Onze service stopt niet zodra jouw nieuwe website live is!

Onze service stopt niet zodra we jouw nieuwe zakelijke website hebben gelanceerd. Na livegang krijg je toegang ons ‘klantengedeelte’. Hier vind je uitgebreide instructievideo’s & trainingvideo’s waarmee we je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Zo zit je niet na 2 jaar met een verouderde website.

Bij andere partijen zit je vaak vast aan het gebruik van hun software. Dit maakt je afhankelijk! Wij hebben mede daarom voor WordPress gekozen, want wij vinden dat je alle vrijheid moet behouden om in de toekomst met een andere partij in zee te gaan. Je bent 100% eigenaar van wat je website en hebt volledige toegang tot alles wat je hebt aangeschaft!

Zakelijke website pakketten

Webdesign Westland bied je een aantal pakketten, afhankelijk van je wensen en budget. Wij zijn er van overtuigd dat er voor ieder budget een passende oplossing is. Afhankelijk van je specifieke wensen en de omvang van jouw website maken we altijd een offerte op maat zodat je vooraf exact weet waar je aan toe bent!

Starter website

vanaf € 1499,-

Een starter website is perfect geschikt voor een startende ZZP’er of kleinschalige onderneming die een zakelijke website wilt laten maken die perfect aansluit bij het bedrijf.

 • Maatwerk design
 • Alle basis functionaliteiten
 • Plus 38 extra modules
 • Het beste CMS
 • 10 pagina’s gevuld
 • Zelf je website aanpassen
 • Toegang tot klantenomgeving
 • Google Analytics geïnstalleerd

Medium Website

vanaf € 1999,-

Een medium website is perfect geschikt voor een MKB bedrijf die z’n online aanwezigheid écht serieus neemt en een professionele website wilt laten maken.

 • Maatwerk design
 • Alle basis functionaliteiten
 • Plus 38 extra modules
 • Basis SEO optimalisatie
 • Het beste CMS
 • 25 pagina’s gevuld
 • Zelf je website aanpassen
 • Toegang tot klantenomgeving
 • Google Analytics geïnstalleerd
 • Google Search Console geïnstalleerd

Premium website

vanaf € 3499,-

Een premium website is perfect geschikt voor ZZP’ers & MBK bedrijven die het maximale resultaat uit hun website willen halen.

 • Face-2-face intake gesprek
 • Maatwerk design
 • Alle basis functionaliteiten
 • Plus 38 extra modules
 • Plus 3 extra functionaliteiten
 • Premium SEO optimalisatie
 • Het beste CMS
 • 40 pagina’s gevuld
 • Zelf je website aanpassen
 • Google Analytics geconfigureerd
 • Google Search console geinstalleerd

Wat anderen zeggen over Webdesign Westland

“Bedrijf dat actief meedenkt”

“Wij hebben al meermalen met Webdesign Westland gewerkt, altijd tot grote tevredenheid van zowel ondergetekende als klanten. Webdesign Westland is een sympathiek, servicegericht bedrijf dat actief meedenkt in het totale traject, toegankelijke websites neerzet en bovendien praktische ondersteuning biedt. Wij bevelen Webdesign Westland dan ook van harte aan!”

Marielle Bakema

MJB Consulting

“Altijd snel antwoord, top bedrijf!”

“Wij hebben hele goeie ervaringen met Webdesign Westland. Als je een e-mail stuurt word deze snel beantwoord en het probleem wat je aangeeft word dan gelijk verholpen. Top bedrijf!”

Rien Zeeman

Dorpsvereniging ter Heijde

Het is fantastisch hoe ze het totaal plaatje in mijn hoofd zo hebben kunnen vertalen in een website wat werkelijk exact is wat we in gedachte hadden

Wij hebben Webdesign Westland gevonden via Google. Je weet pas of je de juiste partner hebt gevonden uit het grote aanbod is pas na een eerste contact. Ons budget was niet leidend bij de keuze, maar een professionele uitvoering en uitstraling van de website was het belangrijkste.

Na het eerste telefonische contact hebben we een bespreking belegd om onze wensen te bespreken. Vanuit de rijke ervaring in het bouwen van websites kon Webdesign uitstekend toetsen of mijn wensen mogelijk waren. Tijdens dit gesprek is een duidelijk frame gesteld hoe onze website eruit moest komen te zien

We hebben daarna intens samengewerkt. Het aanleveren en verwerking van enorme hoeveelheid informatie die wij hebben aangeleverd naar Webdesign Westland is vakkundig in onze website verwerkt. In ons geval hebben we gevraagd foto’s en filmpjes van de website te gebruiken van onze leveranciers, dit bespaarde Remaflow heel veel tijd. Het is ongelofelijk hoe goed dit Webdesign bureau het plaatje wat ik in mijn hoofd had zitten tot uitvoering heeft gebracht. Heel erg tevreden.

De reacties op de website zijn zeer positief. Deze handelswebsite heeft als doel introductie van Remaflow en zijn partners, en een eenvoudige maar duidelijke product introductie. Met name het eenvoudig zoeken en snel verkrijgen van productinformatie had onze prioriteit.

Maar we wilde nog een nieuwe zakelijk website laten maken. De eerste samenwerking heeft er toe geleid dat we Webdesign opdracht hebben gegeven voor het maken van de compleet nieuwe Jadiflow website. Deze website gaat product technisch veel meer de diepte in en moet als moederbedrijf een internationale uitstraling krijgen. Webdesign heeft een geweldig resultaat neergezet. Het is fantastisch hoe ze het totaal plaatje in mijn hoofd zo hebben kunnen vertalen in een website wat werkelijk exact is wat we in gedachte hadden.

Of wij Webdesign zouden aanbevelen,… nou, dat lijkt mij zeker. Voor klanten die een website willen hebben ter ondersteuning van hun merk en huisstijl, en het geven van productinformatie wil ik Webdesign Westland van harte aanbevelen.

Dirk Niekerk

Jadiflow.be

“Mensen gaven precies aan wat ik wilde uitstralen, dus doel bereikt!”

“Omdat mijn website niet goed meer functioneerde ben ik via Google op zoek gegaan naar een webdesign bureau. Lastig, er zijn aanbieders genoeg, maar welke paste nu het beste bij mij? Het liefst één in de buurt en liever een klein bureau. Daarbij was het belangrijk; trekt hun website mij aan, wat staat er in hun portfolio, kan ik een pakket afnemen dat bij mijn bedrijf past.

Telefonisch contact is bij mij ook een belangrijk punt, omdat je al snel doorhebt of de ‘klik’ er is. Het telefonisch contact was goed. Webdesign Westland begreep wat ik wilde en dacht daar ook gelijk in mee. De besproken punten waren goed neergezet in de offerte en op vragen werd gelijk gereageerd.

Na ons eerste gesprek over de wensen voor de website, kwam Webdesign Westland met een eerste opzet en dit was gelijk een schot in de roos. Quint had mij goed begrepen en vanuit hier konden we de website verder uitbouwen.  Het contact liep via de mail en dat vond ik heel fijn, dan kun je op het moment dat het jou uitkomt reageren.  

Er werd goed meegedacht. Ik had zelf een bepaald beeld voor de website en daar heeft hij weer nieuwe ideeën aan toegevoegd. Alles liep soepel en we zaten heel erg op één lijn.

Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Ik heb aan diverse mensen gevraagd wat zij van mijn website vonden en zij gaven allemaal precies aan wat ik wil uitstralen. Doel bereikt! 

Als je op zoek bent naar een bedrijf die goed met je meedenkt, zowel over de website als over de kosten, dan zit je hier goed. Omdat het geen groot bedrijf is, voel je je echt klant en geen nummer. Webdesign Westland zal ik zeker aanraden bij anderen.”

Karin van der Hout

Charmoso

“Wij hebben een groot aantal ‘nieuwe’ klanten gekregen”

“Onze website was erg verouderd. Hiervoor wilde we een complete nieuwe moderne look aan de site geven. We hebben Webdesign-Westland via Google gevonden. Omdat er veel aanbod is in webdesign bedrijven is het lastig om ‘door de bomen het bos te zien’ De keuze om voor Webdesign-Westland te gaan is lokaal, persoonlijk contact, elkaar persoonlijk ontmoeten en de snelle response.

Het offertetraject verliep goed. Offerte was duidelijk. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle response, duidelijke verhaal verder.

We zijn zeer tevreden met het eindresultaat! We hebben er langer over gedaan dan verwacht maar dat komt ook door de omvang van onze site. Erg leuk om het ontwerpproces te kunnen volgen via een speciale link. Zo blijf je up-to-date over de vernieuwingen en kun je ook snel reageren als er iets aangepast moet worden. Dit vonden wij ontzettend fijn, dat we mee konden kijken. Ook moesten er regelmatig wat aangepast worden om tot het gewenste resultaat te komen, ook dit werd snel gedaan.

Wij hebben ontzettend veel positieve reacties ontvangen. Vooral van onze vaste klanten die regelmatig de website bezoeken. Het contrast van onze oude naar onze nieuwe site is enorm groot. We zijn er zelf ook erg trots op. Wij hebben een groot aantal ‘nieuwe’ klanten gekregen met de vernieuwde site. Voor buitenlandse klanten is dit namelijk zeer overzichtelijk. ook kun je deze site nu in Google translate zetten, dat kon met onze verouderde site niet.

We bevelen Webdesign Westland zeker aan bij anderen! Dit kunnen allerlei klanten zijn. Westlandse klanten voor persoonlijk contact (tuinders e.d.) maar ook de evenementen branche zou kunnen. Webdesign Westland is een aanrader!”

Mila Takens

Van Straalen

“Informeel en prettig bureau. Wordt goed mee gedacht en wensen worden goed vertaald”

Ik wilde mijn bedrijf professioneler maken en daar had ik om mee te beginnen een website voor nodig. Via google ben ik bij Quint terecht gekomen. Hij reageerde snel en kwam ook snel in actie met een afspraak.

Bij het zoeken van een webdesign bureau liep ik er tegenaan dat het vaak grote bedrijven zijn en dat er richtprijzen werden af gegeven die ontzettend hoog waren, zonder dat ze exact mijn wensen hiervoor kende.
Mijn twijfels waren er zeker over de prijzen maar ook of ik er met mijn ‘kleine’ bedrijf wel toe deed, of ik wel interessant genoeg was voor een website bouwer.

Bij het eerste gesprek kwam Quint naar mij toe. Dat gesprek was een informeel, prettig gesprek. De wensen zijn goed vertaald en er werd zeker goed mee gedacht. Vragen werden ook snel beantwoord.

De website is binnen de gestelde termijn gerealiseerd, flexibel in aanpassingen.
Ik ben zeker tevreden met het eindresultaat. Ik krijg vaak wel positieve reacties op mijn site. Overzichtelijk.

Mijn doel op dat moment was puur en alleen om klanten of toekomstige klanten door te kunnen verwijzen naar mijn site voor meer informatie en mijn stijl van werken. Op dit moment is dat wat veranderd maar daar gaan we binnenkort mee aan de slag met Quint!

Ik zou Webdesign zeker aanbevelen, vooral aan ZZPers en kleine zelfstandigen.

Evelien van de Sande

Atelier Bloom

“Ja, ik wil een zakelijke website laten maken”

All-in website + uniek design + de beste techniek + de beste support

Geen zorgen! Je aanvraag is vrijblijvend en ook wij hebben een hekel aan stalken. No worries!

Laat je gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact met je op omtrent een maatwerk website!

4 + 6 =

Bel mij terug