Webdesign bureau voor ZZP en MKB
Door: Quint Engel
Op: 7 september 2013

dennisretera.com

Opdracht: Design, ontwikkeling en publicatie
Techniek: WordPress CMS

website dennis retera

Op dertiende jarig leeftijd ben ik op de kartbaan in Eindhoven gaan werken als hulpje in de kartshop. Omdat mijn vader gekart heeft en een goede vriend van hem Peter Kox professioneel coureur is kreeg ik mee hoe leuk de racerij is. Maar voor een standaard gezin is dit een erg kostbare sport en daarom ben ik toen op de kartbaan gaan werken om dichterbij de racerij te komen.

Door mijn werk op de kartbaan mocht ik af en toe rijden en dit viel gelukkig op en werd toen snel gesponsord omdat er mensen waren die wat in me zagen. Toen heb ik drie jaar gekart met een tweede plaats bij de junioren en een jaar later Nederlands kampioen bij senioren Rotax-max.

Daarna kon ik de overstap naar de autosport maken en begon in de Formula auto’s, na verschillende klasses hierin te hebben gereden, toen ben ik kunnen overstappen naar de dichten auto’s zoals de Aston Martin GT4, Lamborghini, Corvette en Mercedes GT3.

Met als hoogte punten derde op het wereldkampioenschap Formula Ford, Rookie in het A1 World Cup en de 24 uur van spa met de GT3 Mercedes SLS.

En naast het racen ben ik ook al tien jaar lang instructeur op verschillende circuits voor race scholen en Privé klanten.

Bel mij terug