Webdesign bureau voor ZZP en MKB
Door: Quint Engel
Op: 11 november 2013

Je website online, maar dan?

Nu staat u site online, maar dan? Om uw website nu tot een succes te maken  zijn een aantal zaken van belang:

 1. Content website
  Met content van uw website bedoelen we alle inhoud, zoals teksten en afbeeldingen die op uw website zichtbaar zijn. Bij uw website teksten is het van belang dat ze kort en bondig zijn. Probeer uw teksten met afbeeldingen en filmpjes te ondersteunen. Beelden zeggen vaak meer als duizend woorden en website bezoekers lezen niet graag. Geef waar nodig in de eerst alinea een korte samenvatting om er later dieper op in te gaan.
 2. Vindbaarheid website
  Steeds meer mensen oriënteren en consumeren via het internet. Belangrijk is dat uw website goed wordt gevonden. Op welke zoekwoorden zoekt de doelgroep, hoe vaak wordt er op bepaalde termen gezocht, wat doen uw concurrenten? Het is zinvol om dit soort zaken eens uit te zoeken met behulp van een trefwoorden onderzoek.
 3. Onderhoud website
  Als uw website eenmaal online is dan is het van belang dat uw de website up-to-date houdt. Dit kan op verschillende manieren. Hulp nodig bij de onderhoud van uw website? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
 4. Monitoring website
  Statistieken kunnen enorm veel informatie geven over uw bezoekers. Dit is informatie over uw doelgroep en kan op managementniveau worden ingezet. Aan de hand van deze statistieken kunt u op strategisch vlak verder werken aan uw website en internet imperium.

De basis van een goede website ligt in het duidelijk voor ogen hebben waarvoor de website bestemd is. Een statische website met product- en contactinformatie vergt een heel andere aanpak dan een dynamische website met bijvoorbeeld een grote webwinkel. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Share This
Bel mij terug