Keurmerk webwinkel Webdesign bureau voor ZZP en MKB

Privacyverklaring

Beschermen van uw privacy

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.
Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van webdesign-westland.nl. U dient zich ervan bewust te zijn dat webdesign-westland.nl niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Webdesign-westland.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

1. Identiteit

Webdesign Westland
Dijkstraat 5
2675 AT Honselersdijk
info@webdesign-westland.nl
0174 - 76 16 76

2. Doel van verzamelde gegevens

A. Uitvoering van een overeenkomst

Als u klant wordt bij Webdesign Westland hebben wij uw gegevens nodig voor de uitvoering van de overeenkomst. Het gaat hierbij om:

  1. Offerte- en factuurgegevens
    We willen u natuurlijk een offerte sturen zodat het voor beide partijen duidelijk is welke diensten er geleverd worden voor welke prijs. We willen beiden natuurlijk niet voor verassingen achteraf komen te staan. Als de offerte geaccordeerd wordt dan sturen we u de factuur aan de hand van de geaccordeerde offerte. Voor het offerte- & facturatie traject hebben we uw NAW gegevens nodig.
    Derden: Voor het offerte- & facturatie traject maken wij gebruik DigitaleFactuur. DigitaleFactuur voert het keurmerk E-factureren. Dit betekent dat zij gegarandeerd voldoen aan wetten en regels rondom consumentenbescherming en privacy. Grote instanties zoals de belastingdienst maken dan ook gebruik van deze dienst.
  2. Website gerelateerde gegevens
    Om een website te kunnen opleveren moeten we over informatie beschikken om omtrent de domeinnaam en de hostingprovider. Wij kunnen dit voor uw verzorgen, maar u kunt dat ook zelf regelen. Als u zelf de domeinnaam en hosting verzorgt dan hebben we de hosting gegevens nodig voor toegang tot uw server waar we uw website kunnen oploaden. Gegevens die hierbij van belang zijn, FTP gegevens, database gegevens (naam, gebruiker, wachtwoord, serveradres) en eventuele een inlog voor de beheeromgeving van het hostingpakket.
    Derden: Gegevens omtrent domein en hosting zullen wij nooit delen met derden. Dergelijke gegevens worden lokaal opgeslagen op computer(s) van Webdesign Westland.
B. Marketingdoeleinden

Naast het verzamelen van persoonsgegevens over de uitvoering van een overeenkomst verzamelen we gegevens voor marketingdoeleinden.

We delen informatie over het gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Overige gegevens die we kunnen verzamelen voor marketingdoeleinden zijn uw naam en uw e-mailadres. Deze worden niet in 'het geheim' verzameld, maar hier wordt duidelijk om gevraagd bijvoorbeeld in ruil voor een stuk informatie.
Derden: Voor het versturen van nieuwsbrieven maken wij gebruik van het programma Mailchimp. Onze mailinglijsten worden dan ook in hun database opgeslagen.

3. Derden (ontvangers van persoonsgegevens)

Webdesign Westland deelt persoonsgegevens niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze website. Gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.De volgende partijen zijn hierbij van toepassing:

  • Digitale Factuur
    Voor het offerte- & facturatie traject maken wij gebruik DigitaleFactuur. DigitaleFactuur voert het keurmerk E-factureren. Dit betekent dat zij gegarandeerd voldoen aan wetten en regels rondom consumentenbescherming en privacy. Grote instanties zoals de belastingdienst maken dan ook gebruik van deze dienst.
  • Mailchimp
    Voor het versturen van nieuwsbrieven maken wij gebruik van het programma Mailchimp. Onze mailinglijsten worden dan ook in hun database opgeslagen.
  • G Suite (Gmail, Google Agenda en Google Documenten)
    Wij maken gebruik van Google's G Suite voor e-mailverwerking, document opslag en agendabeheer. Het kan voorkomen dat (persoons)gegevens uit e-mails, documenten en agenda items worden gedeeld en opgeslagen op de servers van Google.
  • Webwinkelkeur
    Voor het verzamelen van beoordelingen maken wij gebruik van Webwinkelkeur. Als u een beoordeling achterlaat op onze website worden deze gegevens opgeslagen op de servers van Webwinkelkeur.

Webdesign Westland deelt gegevens over het gebruik van onze website met derden. De volgende partijen zijn hierbij van toepassing:

  • Google Analytics
    Voor het bijhouden van statistieken en om ons websiteverkeer te analyseren maken we gebruik van Google Analytics. We hebben de instellingen van Google Analytics aangepast zodat gegevens anoniem worden verzameld en niet worden gedeeld met Google.
  • Facebook
    Er worden gegevens verzameld over het gebruik van onze website om advertenties te kunnen weergeven die zijn toegesneden óp en relevant zijn vóór de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor onze doelgroep.
  • Google Adwords
    Op het moment van schrijven (maart 2018) maken wij nog geen gebruik van Google Adwords en hun gesponsorde advertenties, niet in het zoeknetwerk en niet in het display netwerk. De mogelijkheid bestaat dat dit in de toekomst veranderd. Wij zullen dan z.s.m. deze privacyverklaring aanpassen, echter bestaat de mogelijkheid dat hier enige 'overlap' ontstaat.

4. Informatie voor bezoekers, gebruikers en klanten

SSL certificaat
Webdesign-westland.nl heeft een SSL-certificaat en biedt bezoekers hiermee maximale veiligheid bij het doen van online aankopen en het versturen van gegevens via formulieren.

E-mail & Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Reacties op artikelen
Voor functionele doeleinden vragen we om naam en e-mailadres bij het plaatsen van een reactie op onze website. Uw naam wordt gepubliceerd boven de reactie. Wilt u anoniem blijven? Gebruik dan 'Anoniem' in het naam veld. Uw e-mailadres zal:

  • nooit worden gedeeld met andere partijen
  • nooit voor andere doeleinden worden gebruikt als voor communicatie omtrent uw reactie
  • nooit worden gepubliceerd op onze website.

Het e-mailadres is vereist voor een juiste werking van het reactie systeem, zodat we u op de hoogte kunnen brengen zodra er een antwoord is gegeven op uw reactie. Comments en de daaraan gekoppelde gegevens (naam, e-mailadres, tijd, website, reactie) worden niet verwijderd, tenzij daar door een gebruiker expliciet om wordt gevraagd. Dit kan door een e-mail te sturen naar persoonsgegevens@webdesign-westland.nl.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Uw rechten m.b.t. uw persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op het  moment van schrijven aan ons is verstrekt. Via de pagina 'Opvragen persoonsgegevens webdesign-westland.nl' kunt u alle persoonsgegevens opvragen die opgeslagen is door de website van Webdesign Westland.

Klacht Autoriteit Persoonsgegevens
Heeft u het vermoeden dat wij uw (persoons)gegevens misbruiken? Wij willen u vragen ons hierop attent te maken zodat wij onze processen omtrent gegevensverwerking, indien nodig, kunnen aanpassen. Wij zijn daarnaast verplicht om u erop te attenderen dat u het recht heeft een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Duur van de opslag
Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan voor het doel noodzakelijk. Dit varieert van 60 dagen voor advertentie- & marketing doeleinden tot 7 jaar in verband met onze fiscale bewaarplicht.

5. Cookies Webdesign-westland.nl

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Deze informatie wordt dus op uw eigen computer opgeslagen en absoluut niet in onze eigen database.

Cookies van webdesign-westland.nl

Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse en advertentie doeleinden.

Webdesign Westland gebruikt Google Analytics (geanonimiseerd) om uw gebruik van onze websites te analyseren, zodat we functionaliteiten daarop kunnen aanpassen. We hebben Google Analytics ingericht volgens de eisen van de AVG en delen dan ook geen gegevens met andere Google diensten.

Daarnaast gebruiken wij cookies in verband met advertentie doeleinden (facebook).

Wijzig cookie instellingen webdesign-westland.nl

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Verwijderen van tracking cookies geplaatst door derden

Sommige tracking cookies worden geplaatst door derden die advertenties aan je vertonen op basis van de pagina’s die je bezocht op deze website. Deze cookies kan je centraal verwijderen via Your Online Choices zodat ze niet bij een website van een derde teruggeplaatst worden. Kijk voor meer informatie op http://www.youronlinechoices.com/be-nl.

6. Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, vragen wij u een email te sturen naar onderstaand emailadres:
Webdesign Westland
Dijkstraat 5
2675 AT Honselersdijk
Email persoonsgegevens: persoonsgegevens@webdesign-westland.nl
Email algemeen: info@webdesign-westland.nl

[si-contact-form form='4']