Webdesign bureau voor ZZP en MKB
Door: Quint Engel
Op: 4 maart 2018

WordPress website laten maken

Wij ontwikkelen website met behulp van het CMS ‘WordPress’. CMS staat voor Content Management Systeem. Hiermee kan je gemakkelijk zelf aanpassingen maken aan je website. WordPress is gebruiksvriendelijk, flexibel en makkelijk uitbreidbaar.

WordPress maakt gebruik van de zogenaamde thema’s of templates en plugins. Deze ‘designs’  en functionaliteiten worden ontworpen door professionele webdesigners en programmeurs. Hierdoor kunnen we tegen scherpe prijzen een professionele website ontwikkelen. Omdat de techniek steeds meer mogelijkheden biedt ben je volledig onafhankelijk en super flexibel. Er zijn enorm veel bedrijven die ontwikkelen op basis van WordPress. Hierdoor heb je een perfect schaalbare oplossing waar je alle kanten mee op kunt.

En ‘Last but not least’: WordPress is zoekmachine vriendelijk van opzet. Dit houdt in dat zoekmachines uw website goed kunnen indexeren. Hoe goed uw website daadwerkelijk scoort is afhankelijk van meerdere factoren zoals concurrentie, leeftijd van uw domein, het aantal backlinks en de kwaliteit van uw teksten.

Waarom kiezen voor WordPress

  • Gebruiksvriendelijk; enorm populair met name door de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid
  • Veelzijdig; door duizenden thema’s (designs) en plugins (functionaliteiten) kan je alle kanten op
  • Flexibel; kan perfect met je mee groeien
  • Zoekmachinevriendelijk; goed indexeerbaar door zoekmachines zoals Google
  • Perfecte prijs-/kwaliteit; designs en functionaliteiten gemaakt door toppers voor aantrekkelijke prijzen
Share This
Bel mij terug